Uit op Kop van Zuid

Nieuws

Eva Sharo

De nieuwe reeks maatregelen creëren weer een hoop uitdagingen voor (Rotterdamse) ondernemers. Zoals altijd proberen wij te kijken naar wat wij nog wel kunnen doen en hoe we onze fijne stad kunnen blijven (her)ontdekken en supporten. Lees snel verder om onze #currentfavourites op de Kop van Zuid te ontdekken!

Overnacht op een tiny houseboat
Boek een overnachting op een Wikkelboat en wordt wakker met uitzicht over het water. De Wikkelboats zijn multifunctionele, duurzame tiny houseboots die van alle gemakken zijn voorzien. Denk aan een beamer, luxe keuken met koffie en thee, verschillende (uitklapbare) slaapbanken en zelfs je eigen hot‑tub! ✨

Zelf een staycation boeken? Speciaal voor onze lezers hebben wij een kortingscode gekregen om te delen: met de code RdamseNieuwe10% krijg jij 10% korting op een overnachting op een van de Wikkelboats in de Rijnhaven t/m 23 december 2021.

Schuif aan bij Putaine
Op zwemafstand van de Wikkelboats ligt het gloednieuwe Putaine: het tweede restaurant van ondernemer Eva Eekman en chef Michael Schook. Putaine ligt midden in de Rijnhaven en is een feestje om te bezoeken. Het interieur, ontworpen door design collectief Rotganzen is kleurrijk en speels en alle gerechten zijn, in tegenstelling tot bij grote zus Héroine, à la carte te bestellen. Boek je lunch of very early bird dinner en geniet.

Movie time
Sluit je middag af met een film bij één van de fijnste cinema’s van Rotterdam Lantaren Venster. Wij hebben onze kaartjes voor de nieuwste film van Oscar-winaar Paolo Sorrentino (Hand of God) voor dit weekend al besteld.

Henk’s dinerbox
Tuurlijk ben je al bekend met De Matroos en het Meisje en de overheerlijke thuispakketten, maar vergeet ook niet je trouwe viervoeter te verwennen tijdens de feestdagen! Sans Froufrou heeft speciaal een doggy bag met lekkers samengesteld voor €12,50 wat je af kunt halen bij de Matroos. Hierin zit: huisgemaakte Pot-au-feu (met Simmentaler rund, groenten en rijst -geen zout), huisgemaakte koekjes (kip & lavendel en pindakaas), handgemaakt speeltje en een kusje van Henk. Bestel hier Henk’s dinerbox.

Make a splash
Net iets verder dan de Kop van Zuid, maar absoluut een wandeling waard: ‘The Splash’ van kunstenaar Cindy Bakker in samenwerking met Arttenders, is te bewonderen op het Annie M.G. Schmidtplein.

Ander nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.