R’damse Nieuwe lanceert R’damse Goeie!

Nieuws

Precilla

R’damse Nieuwe heeft wat te vieren, een nieuw thema is live! R’damse Nieuwe lanceert het label R’damse Goeie, een initiatief van connector Precilla Schrier. Inspirerende verhalen die jou laten zien hoe je positief kan bijdragen aan onze stad. Verpakt in een fris jasje zoals je die natuurlijk (her)kent van R’damse Nieuwe.

Rotterdam, een stad met veel gezichten

Connector Precilla Schrier houdt zich binnen het team bezig met het thema sociaal ondernemen. In haar dagelijks werk ziet ze veel problemen voorbijkomen waar Rotterdam nog steeds mee dealt. Denk aan armoede, eenzaamheid, werkloosheid en nog veel meer. Het is schrikbarend wat er aan problematiek heerst in onze stad. Ook vóór het corona tijdperk. En dat wordt de komende tijd alleen maar meer. De ‘silver lining’ is dat Rotterdam een innovatieve stad is en barst van de ondernemers, initiatieven en Rotterdammers die niet bang zijn om deze problematiek aan te pakken. Denk aan Heilige Boontjes, Buurtpost, Jarige Job, Hutspot Hotspot en nog veel meer! Deze ‘R’damse Goeie’ brengen we voor jullie in beeld, niet alleen om te inspireren, maar vooral om ook mee te doen!

‘Ik geloof dat íedereen kan bijdragen aan onze stad. Ik laat graag zien hoe’ – Precilla

Wat gaat R’damse Goeie doen?

Iedere maand gaat Precilla in gesprek met de ‘R’damse Goeie van de maand’. Een onderneming, product, initiatief of Rotterdammer die een extra spotlight verdient. We staan stil bij de harde realiteit van het probleem, we vieren de positiviteit van de oplossing én R’damse Goeie vraagt jou om mee te doen. Want alleen samen kunnen we Rotterdam nog mooier maken! Éen artikel per maand zet natuurlijk geen zoden aan de dijk, dus daarom strooit R’damse Goeie tussendoor ook met #goeietips, #goeiedaden, #goeievragen, #goeieplekken en meer! Deze verhalen en tips volg je op onze site onder #rdamsegoeie en natuurlijk via onze #socials.

Wat kan jij doen?

Wij hopen natuurlijk dat deze R’damse Goeie verhalen niet alleen inspireren, maar vooral activeren. Wij maken deze #goeietips zo laagdrempelig en concreet mogelijk maken voor je, zodat je precies weet hoe je iets moois kan doen voor onze stad. Zijn er toch drempels, vragen of andere ervaringen die jou tegenhouden? Dan gaat R’damse Goeie graag met je in gesprek!

Support je stad en wordt ook een R’damse Goeie!

 

Ander nieuws

nieuws
nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.