Persoonlijk artikel / Nina te Velde

Nieuws

Nina

Hoi! Ik ben Nina en ik ben sinds oktober 2018 producer bij R’damse Nieuwe,
Daarnaast ben ik freelance eventmanager voor de leukste evenementen en festivals in Rotterdam. Voorbeelden hiervan zijn Blijdorp Festival, Oranjebitter, Djemaa el Fna en Confetti Fest. Van uitvoerend producent tot hospitality manager, de functies variëren per evenement. Op dit moment werk ik bij een van de nieuwste terrassen van Rotterdam, Containerbar Noord terras. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Events, events, events
Online was ik de evenementen van R’damse Nieuwe al meerdere malen tegengekomen, dus toen zij een producer zochten voor hun events, heb ik gelijk gesolliciteerd. Als producer ondersteunde ik de overige connectoren met het in de praktijk brengen en uitdragen van hun thema, onder andere door middel van evenementen. Het is heel tof geweest om vanuit verschillende thema’s inhoudelijke vraagstukken uit de stad te kunnen belichten en deze een podium te kunnen bieden.

Skyline-liefhebber
Geboren, hoewel niet getogen, ben ik gek op de stad Rotterdam. Ik woon in het mooie en gezellige Kralingen en ben regelmatig te vinden in verschillende horecazaken in Rotterdam. Ik ga graag naar dansvoorstellingen, loop graag door de verschillende parken en langs de Maas en tot slot klopt mijn hart altijd een beetje sneller als ik de skyline zie.

Stad van de toekomst
Rotterdam voelt voor mij altijd als de vreemde eend in de bijt in Nederland en tegelijkertijd als de stad van de toekomst. Veelvoudig verbaas ik me over weer een nieuw (of gerenoveerd) gebouw of weer een nieuwe winkel of horecazaak. Waar ik mezelf zie over vijf jaar, weet ik nog niet. Maar, een ding weet ik zeker. Rotterdam is mijn thuis!

Foto door Floor Besuijen.

Ander nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.