Persoonlijk artikel / Liesbeth van Tongeren

Nieuws

Liesbeth van Tongeren

Mijn naam is Liesbeth en ik zet me als connector marketing & communicatie in om het bereik van R’damse Nieuwe te vergroten. Daarnaast werk ik als contentmanager bij RAUWcc, een creatief bureau in het Lloydkwartier. Ik vind het tof om opdrachtgevers te helpen hun verhaal zichtbaar te maken. Wat ik zo mooi vind aan de plek waar ik nu werk, is dat we elkaars kwaliteiten omarmen en deze op de juiste manier benutten. Precies dat is wat ik bij R’damse Nieuwe en in Rotterdam zelf ook wil bereiken. 

Samenwerken
Door me aan te sluiten bij R’damse Nieuwe kan ik samenwerken met creatieve en ondernemende Rotterdammers die hetzelfde met de stad voor hebben. Mooie initiatieven in de schijnwerpers zetten, combinaties maken van partijen die elkaar naar een hoger niveau tillen en zo werken aan de toekomst van de stad. R’damse Nieuwe is niet alleen een springplank voor jonge ondernemers in de stad, door ze te koppelen aan de gevestigde orde, maar ook voor ons als connectoren. Door de motivatie en inzet van de connectoren werken we samen aan een sterk Rotterdam, met mensen die de stad willen verbeteren. 

Samenleven
Rotterdam is eerlijk, recht voor z’n raap en uiteindelijk net een dorp. We durven tegen elkaar te zeggen wat we denken en draaien er niet om heen. Rotterdam is zo’n mooie mix van mensen, culturen en visies, dat we dagelijks weer zo veel van elkaar kunnen leren. Het is letterlijk de wereld binnen een paar vierkante kilometer. In de afgelopen 12 jaar heb ik zo ongeveer in elke wijk van Rotterdam wel mogen wonen. Het is mooi om te zien hoe overal mensen weer op hun eigen manier met elkaar samenleven, kleine dorpjes die samen één groter geheel vormen. 

Samenzijn
Zoals al die kleine dorpjes met elkaar samenwerken en van elkaar leren, zo kunnen we Rotterdam-breed ook mooie connecties maken tussen mensen met goede ideeën, ondernemers en besluitnemers. In mijn ‘droom Rotterdam’ weten mensen elkaar nog beter te vinden, zodat ieders kwaliteiten worden benut en we samen een (veer)krachtig Rotterdam kunnen neerzetten.

Ander nieuws

nieuws
nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.