Persoonlijk artikel / Jeroen Lavèn

Nieuws

Jeroen Lavèn

In mijn werk als verbindende kracht in de kunst- en cultuurwereld ben ik iedere dag bezig met het streven naar een harmonie tussen culturele diversiteit, stedelijke ontwikkeling en community building. Naast mijn betrokkenheid als connector bij R’damse Nieuwe vervul ik met trots de rol van PR & Communicatiemanager bij Kunstinstituut Melly op de bruisende Witte de Withstraat. Kunst, vooral hedendaagse kunst, laat mij elke keer weer met een frisse blik kijken naar de wereld om ons heen.

Het vooruitzicht van nieuwe kansen
Om vooruitgang te boeken, moeten we bereid zijn te veranderen. Die verandering kan alleen plaatsvinden als we nieuwe perspectieven omarmen bij de ontwikkeling van Rotterdam. Innovatieve ideeën en de energie van jonge makers en ondernemers gaan hand in hand. Mijn rol als connector zie ik als het smeden van bruggen tussen verschillende generaties en disciplines. De samenwerking tussen connectors en Rotterdammers stelt R’damse Nieuwe in staat om de toekomst van onze stad op een positieve manier vorm te geven.

Een stad met lef
Rotterdam heeft de moed om voorop te lopen. Onze stad is voortdurend in beweging en we omarmen culturele diversiteit, hebben grote ambities en ondernemingszin. Daarom voel ik me vrij om nieuwe dingen uit te proberen, onverwachte connecties te leggen en mezelf voortdurend uit te dagen. Een stad met lef die mij blijft inspireren.

Een terugblik naar de toekomst
Rotterdam was de stad waar ik een jaar ging wonen toen ik uit huis ging in 2008. Negen jaar later kwam ik weer terug en inmiddels wil ik niet meer weg. In die relatief korte periode van slechts vijftien jaar heb ik de stad zien veranderen en ontwikkelen op manieren die me diep inspireren. Deze voortdurende transformatie en groei houden me hier. Ik koester de hoop en ben vastbesloten om als connector mijn steentje bij te dragen aan deze positieve ontwikkelingen.

Ander nieuws

nieuws
nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.