Persoonlijk Artikel / Iray Hamuli

Nieuws

Iray Hamuli

Passie voor community building en creativiteit
Ik ben Iray Hamuli, een bevlogen ondernemer en community builder in Rotterdam. Mijn betrokkenheid bij R’damse Nieuwe gaat hand in hand met mijn rol als Connector bij The Social Hub Rotterdam. Daar ligt mijn focus op social media marketing, het organiseren van impactvolle evenementen en het opbouwen van levendige gemeenschappen. Mijn passie voor creativiteit, zakelijke groei en kennisdeling deel ik graag met anderen. Naast mijn betrokkenheid bij R’damse Nieuwe en The Social Hub, ben ik ook actief in het hosten en co-hosten van podcasts, waarbij ik met TTY Barbershop Talks een platform bied voor inspirerende gesprekken en kennisdeling binnen de creatieve, zakelijke, en de persoonlijke ontwikkeling sector.

Mijn verbintenis met R’damse Nieuwe
Mijn kennismaking met R’damse Nieuwe was een natuurlijke voortzetting van mijn streven naar community building en kennisdeling. Ik geloof in de kracht van het samenbrengen van mensen met diverse achtergronden en talenten om gezamenlijke doelen te bereiken. Ik werd connector bij R’damse Nieuwe om mijn expertise in te zetten en om te helpen bij het creëren van een levendige gemeenschap van creatieve ondernemers in Rotterdam.

De Rotterdamse vibe en inspiratie
Rotterdam is voor mij een stad vol inspiratie en creativiteit. Mijn favoriete plek in de stad is eigenlijk mijn werklocatie, The Social Hub Rotterdam. Daar vind ik de inspiratie en dynamiek die de stad zo geweldig maken. De ondernemersgeest en innovatie in Rotterdam, zoals die van mijn mede-ondernemers bij The Social Hub, zijn een constante bron van inspiratie voor mij.

Mijn dromen en toekomstperspectief
Mijn droom is om een nog grotere impact te hebben op de creatieve gemeenschap in Rotterdam en daarbuiten. Over vijf jaar zie ik mezelf als een nog prominentere figuur in de creatieve sector, waarbij ik mijn kennis blijf delen via podcasts en evenementen. Wat betreft Rotterdam over tien jaar, hoop ik dat de stad nog meer zal bloeien als een broedplaats voor creativiteit en innovatie, en dat R’damse Nieuwe een belangrijke rol zal blijven spelen in het ondersteunen van lokale ondernemers. Mijn relatie met Rotterdam is doordrenkt met passie en toewijding. Ik geloof in de kracht van gemeenschappen en wil blijven bijdragen aan de groei en bloei van deze stad. Rotterdam heeft een bruisende toekomst voor zich, en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van deze opwindende reis.

Ander nieuws

nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.