Persoonlijk artikel / Ines Haddoudi

Nieuws

Hi! Ik ben Ines Haddoudi, vanaf februari dit jaar de nieuwe connector Equality bij R’damse Nieuwe. Ik ben 27 jaar oud, geboren in Marokko, opgegroeid in Maastricht en al 8 jaar trots bewoner van Rotterdam. Tot voor kort werkte ik als programmamedewerker voor het Nationaal Programma Rotterdam Zuid. Op dit moment ben ik bezig met een volgende stap waar ik nog niets over kan delen, maar wel naar uitkijk! Verder geef ik op vrijwillige basis trainingen vanuit de Nationale Jeugdraad, een platform dat trainingen door jongeren aan jongeren aanbiedt.

R’damse energie
Zelf was ik voor mijn sollicitatie helaas nog niet bekend met R’damse Nieuwe. Ik kreeg de vacature doorgestuurd van een vriendin die het echt wat voor mij vond. En ook ik werd direct enthousiast! Ik hou ervan om mensen samen te brengen, geniet van frisse Rotterdamse energie en gelijkheid gaat mij aan mijn hart. Ik heb in de eerste maanden kennis gemaakt met de Crowd Force, R’damse Visies en de vrijheidsmaaltijd met Koco Rotterdam en Netwerk Nieuw Rotterdam georganiseerd. Het is geweldig om te zien hoe zulke events na alle voorbereidingen goed uitpakken. Over twee weken, op 24 mei, is mijn thema equality aan de beurt voor een Crowd Force. Ik kijk er naar uit!

Nieuw thuis in Rotterdam
Op mijn 19e verliet ik Maastricht voor Rotterdam. Destijds voor mijn studie sociologie aan de EUR, inmiddels ben ik al een paar jaar aan het werk en zie ik mezelf niet gauw vertrekken. Rotterdam is voor mij de stad waar ik me thuis voel. Het diverse, vlotte, moderne en vooral open karakter van de stad past bij wie ik ben. Ik veras me telkens weer door de Rotterdamse energie en innovatieve ideeën, en blijf dat graag doen.

Durven droom
Wat ik heel gaaf zou vinden is om een eigen sociale onderneming op te richten waarbij de persoonlijke ontwikkeling van bewoners die een extra inspiratie en motivatie kunnen gebruiken centraal staat. De komende tijd blijf ik me ontwikkelen om die droom waar te kunnen maken!

Ander nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.