Persoonlijk artikel / Epifania Queta

Nieuws

Epifania

Hoi iedereen, ik ben Epifania Queta.
Ik ben connector marketing en communicatie. Dit ga ik samen met mijn collega Eva Sharo oppakken. Naast mijn functie bij R’damse Nieuwe werk ik bij RADIUS, een ecologisch museum in Delft, hier werk ik als medewerker communicatie. Daarnaast ben ik af en toe te vinden bij Dearhunter, een vintage kledingzaak in Rotterdam waar we toffe spulletjes verkopen. Voordat ik professioneel aan de slag ging heb ik de opleiding Fashion, business en management afgerond aan de modeacademie in Manchester, Engeland. 

Ecologische praktijken
Vanuit mijn werk bij RADIUS heb ik mezelf aangeleerd om de dingen die ik op de universiteit hed geleerd, toe te passen in het echte leven. Ik ben voornamelijk bezig met het bijhouden en schrijven van content, het onderhouden van perscontacten en ik ben eindverantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de gehele organisatie. 

Omdat het een nieuw museum is liggen veel processen nog niet vast, dit geeft mij de mogelijkheid om zelf veel initiatief te nemen waardoor ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de organisatie. De bijdrage en programmering van het museum richt zich voornamelijk op sociaal-maatschappelijke vraagstukken, aan de hand van hedendaagse beeldende kunst en wetenschap. Deze vraagstukken gaan hand in hand met mijn normen en waarden, omdat ik geloof in een duurzame samenleving. Ik kan daarom ook heel erg genieten van alles wat vintage is, omdat het product een 2e leven krijgt

Wereldmens
Op m’n 17e ben ik alleen verhuisd naar Engeland, omdat ik daar graag wilde studeren. Ik heb daar 7 jaar met heel veel plezier gewoond. Voor mij is het een belangrijke vorm van zelfontwikkeling om af en toe te verhuizen, en mezelf in een positie te zetten die ver weg van m’n comfort zone is. Door uit je veilige haven te verdwijnen ontdek en ontwikkel je nieuwe kanten van jezelf.  

Creatieve scene
Ik bevind me in Rotterdam in de zogenoemde creatieve scene. De mensen om mij heen zijn voornamelijk kunstenaars, modellen en muzikanten. Ik vind deze groep mensen enorm fijn om me heen te hebben omdat we inspiratie uit elkaar halen. We zijn allemaal zwarte schapen die een community van mensen om zich heen hebben verzameld die we familie kunnen noemen. Dat is ook hoe ik netwerken voor me zie, een relatie met iemand aangaan waar je beiden echt iets voor elkaar kunt betekenen.

Ander nieuws

nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.