Persoonlijk artikel / Epifania Queta

Nieuws

Epifania

Hoi iedereen, ik ben Epifania Queta.


Ik ben connector marketing en communicatie. Dit ga ik samen met mijn collega Eva Sharo oppakken. Naast mijn functie bij R’damse Nieuwe werk ik bij WORM op de Marketing en PR afdeling. Ik focus me hier voornamelijk op redactionele werkzaamheden en contact behouden met programmeurs in het nachtleven. 

 

Wereldmens

Op m’n 17e ben ik alleen verhuisd naar Engeland, omdat ik daar graag wilde studeren. Ik heb daar 7 jaar met heel veel plezier gewoond. Voor mij is het een belangrijke vorm van zelfontwikkeling om af en toe te verhuizen, en mezelf in een positie te zetten die ver weg van m’n comfort zone is. Door uit je veilige haven te verdwijnen ontdek en ontwikkel je nieuwe kanten van jezelf.  Ik vind het nog steeds heel erg fijn om te reizen en ben daarom ook een aantal keer per jaar even ergens anders.

 

Creatieve scene

Vanuit mijn werk bij WORM heb ik mezelf aangeleerd om de dingen die ik op de universiteit heb geleerd, toe te passen in het echte leven. Ik ben voornamelijk bezig met het bijhouden en schrijven van content, het onderhouden van perscontacten en ik ben eindverantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de  organisatie. Ik vind het fantastisch om in de kunst en cultuur sector te werken omdat het ook werkelijk mijn lieveling sectoren zijn. Ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat ik na m’n mode opleiding nu zou doen wat ik doe, het is een hele bijzondere reis geweest om te belanden waar ik nu ben. 

In Rotterdam bevind ik me in de zogenoemde creatieve scene. De mensen om mij heen zijn voornamelijk kunstenaars, modellen en muzikanten. Ik vind deze groep mensen enorm fijn om me heen te hebben omdat we inspiratie uit elkaar halen. We zijn allemaal zwarte schapen die een community van mensen om zich heen hebben verzameld die we familie kunnen noemen. Dat is ook hoe ik netwerken voor me zie, een relatie met iemand aangaan waar je beiden echt iets voor elkaar kunt betekenen.

 

 

 

Ander nieuws

nieuws
nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.