Coronacrisis tips van Kevin Huijskens, connector Vrijetijdsbesteding

Nieuws

Kevin

Het nieuwe werken van 2020 en #supportyourlocals

Als connector ben ik het niet gewend om lang op dezelfde plek te zitten. Waar ik normaal al fietsend door de stad heen geniet van al het moois wat de stad ons brengt – bijvoorbeeld alle stoplichten die te lang duren, de ijzige bloedwind op elke straathoek en het voor je dikke wintersokken gereden worden door alle trams – zit ik nu semi-opgesloten in een appartement met een waanzinnig, steeds groener wordend uitzicht op de Burg. van Walsemweg.

Het nieuwe werken van 2020 bevalt mij tot zover vrij goed, aangezien ik de mogelijkheid heb om mijn werk op een digitale manier uit te rollen. Alle events die vanuit The Student Hotel en R’damse Nieuwe niet door kunnen gaan, hoop ik een virtuele doorstart te geven. Want we weten tegenwoordig allemaal hoe we een digitale meeting kunnen hosten.

Buiten de doorstart van de virtuele omgeving besteed ik mijn tijd nu graag aan het opleuken van mijn lokale gevangenis. Mocht ik tot 1 juni in mijn huis zitten, kan ik er in ieder geval voor zorgen dat het een beetje om aan te zien is. Je komt allerlei interessante voorwerpen tegen, als je het huis voor de derde keer opnieuw inricht, waar je veel plezier van kunt hebben. Denk hierbij aan die stapels magazines en boeken die je nooit weg durfde te gooien! Mocht je willen gaan klussen, zorg dan dat je ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat naar de bouwmarkt gaat. Dan is het minder druk. Het beste is natuurlijk om alles online te bestellen!

Verder probeer ik mijn eigen buurtje zoveel mogelijk een plezier te doen door lokaal in te kopen. Vier keer per week afhalen bij verschillende restaurantjes in de Stadsdriehoek vind ik absoluut geen probleem. Ik doe er de ondernemers en mijzelf een enorm plezier mee. Too good to go heeft nu ook een SupportLocal tab, kijk hier ook eens naar.

Veel van onze Rotterdamse boegbeelden zijn nu ook wat actiever online. Zo kan je bijvoorbeeld al genieten van voorstellingen van Conny Janssen en verschillende theaterstukken vanuit het Luxor. Er komen per dag nieuwe ‘to do’s online, dus houd vooral de #rotterdamzetdoor pagina in de gaten als je het even zwaar hebt.

Rotterdammers zitten nooit stil, daar pikken wij ook nu allemaal de vruchten van. Laten we die vruchten vooral thuis opeten.

Take care and stay inside.
Xoxo Kevin

Ander nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.