2023, we zijn er klaar voor.

Nieuws

Liesbeth van Tongeren

2023, we zijn er klaar voor. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt onze organisatie nog sterker te positioneren in de stad. Waarom wij na 15 jaar nog steeds vol enthousiasme aan de slag zijn? Omdat jonge, betrokken Rotterdammers het Rotterdam van de toekomst dragen en boordevol nieuwe, frisse ideeën zitten. Het is onze missie om namens jonge Rotterdammers invloed te hebben op de besluitvorming in de stad, in de politiek en het bedrijfsleven én aan te zetten tot actie. Of, in de woorden van burgemeester Aboutaleb, we ‘verstoren het proces op een prettige manier’.

Hoe we dat ook komend jaar weer gaan doen? Door aanwezig te zijn daar waar het gebeurt. Door de mensen en organisaties te matchen die elkaar kunnen gebruiken om Rotterdam nog toffer te maken. Niet alleen tijdens events en activiteiten van onze stakeholders, maar ook door weer volop in te zetten op activiteiten waarbij we onze doelgroepen kunnen connecten. Van crowdsourcing events tot onze opinie bar en het ondersteunen van bijzondere initiatieven in de stad. 

Het eerstvolgende event staat inmiddels gepland: Crowd Force #17 met als thema welzijn en gezondheid. Op woensdag 8 maart verzamelen we de crowd – jij! – en verschillende ondernemers uit het vakgebied om hen te helpen met hun ondernemersvragen. In twee tafelsessies van 50 minuten gaan de ondernemers en de crowd samen aan de slag om het vraagstuk op te lossen en de hem verder te helpen. Om zo op nieuwe inzichten te komen ter bevordering van zijn onderneming. 

Wil jij ook eens een bakkie doen om te zien of we iets aan elkaar hebben? Bijvoorbeeld om je aan te melden voor Crowd Force, of om een van jouw activiteiten onder de aandacht te brengen. Of wil je gewoon eens kletsen over de toekomst van de stad? Laat het ons weten! Onze connectoren kijken er naar uit. 

Ander nieuws

nieuws
nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.