GEZOND VERSTAND | Afl. 3: Jack Bean

#gezondheid

Dennis

Het is weer de jaarlijkse, nationale Week Zonder Vlees! Hierin wordt iedereen opgeroepen om een week lang geen vlees te eten. Zowel om te ervaren dat je dan zeker niet minder lekker eet, maar ook om aandacht te vragen voor de enorme, positieve impact die je kunt maken door simpelweg geen vlees te eten.  

Want of je het nou doet voor je de dieren, voor de planeet, toekomstige generaties, om de volgende pandemie te voorkomen óf voor je eigen gezondheid, steeds meer mensen kiezen ervoor om steeds minder dierlijk en steeds meer plantaardig te eten. Er is bijna geen restaurant meer die daar nog niet op inspringt en bezig is met de overstap naar (meer) plantaardig. Zo ook de grotere ketens, inclusief de fastfoodketens.  

In deze aflevering van Gezond Verstand gaat Dennis langs bij Jack Bean, een Rotterdams vegan-icoon die hier toonaangevend in is en laat zien hoe de plantaardige fast cuisine van de toekomst eruit gaat zien, evenals hoe lekker en duurzaam deze is. En met hun restaurant op één van de meest prominente locaties van de stad heeft bijna iedere Rotterdammer er weleens van gehoord! 

Andere vlogs

Vlog

03 december 2020

GEZOND VERSTAND | Afl. 2: Lokale Markten

Abonneer Lees meer >

Vlog

31 oktober 2020

GEZOND VERSTAND | Afl. 1: Voedselomgeving

Abonneer Lees meer >
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.