GEZOND VERSTAND | Afl. 1: Voedselomgeving

#gezondheid

Dennis

Leuk dat je kijkt naar de allereerste aflevering van Gezond Verstand, de videoreeks waarin Dennis Vink (Plantbased Dennis), Connector Gezondheid & Voedsel bij R’damse Nieuwe, gaat uitzoeken hoe Rotterdam eet, beweegt en zorgt voor zijn of haar fysieke én mentale gezondheid. Dat verandert namelijk ontzettend snel en het is lastig om nog wijzer te worden uit alle nieuwe, hippe lifestyle trends en nieuwe manieren van eten en sporten!

Vandaag beginnen we met hoe Rotterdam eet! Want bepalen we dat echt zelf, of bepaalt onze voedselomgeving dat grotendeels voor ons? In deze eerste aflevering hebben we afgesproken met Natascha Kooiman, oprichtster van Smaackmakers en tevens één van de spreeksters bij de laatste editie van de HAM-vraag, de thema-avonden georganiseerd door Pauline Schouwenburg, onze vorige Connector Voedsel & Gezondheid.

Natascha houdt zich al een hele tijd bezig met het gezonder en duurzamer maken van onze voedselomgeving. Dit doet zij door samen te werken met gemeentes en horecaondernemers, maar zij richt zich ook op bedrijfskantines en kantines op sportclubs en scholen.

Meer weten hierover? Laat een comment of bericht achter op een van onze socials, of neem contact op met Natascha Kooiman van Smaackmakers! www.smaackmakers.nl

Benieuwd naar de volgende afleveringen van Gezond Verstand? Volg R’damse Nieuwe op Instagram om er zeker van te zijn dat je niks mist!

🎶 Soundtrack010 – Alexander van Popta

Andere vlogs

Vlog

03 december 2020

GEZOND VERSTAND | Afl. 2: Lokale Markten

Abonneer Lees meer >
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.