Crowdforce #16 – Mobiliteit

Event

Sebastiaan

Grote kans dat je R’damse Nieuwe kent via Crowd Force. Dit is een van onze bekendste en langst bestaande evenementen. Waarom het zo’n succes is? Omdat Rotterdamse ondernemingen door de crowd (jij dus!) vanuit heel veel disciplines worden geholpen met een hulpvraag. Niet door zomaar advies te droppen maar onder begeleiding van een tafelhost en met een duidelijke structuur zodat ondernemers echt nieuwe inzichten krijgen om weer een volgende stap te zetten.

Wat gaan we doen?
In twee rondes van 45 minuten gaan de ondernemers in gesprek met het publiek (jou!) om hun concrete ondernemersvraag te bespreken. Tijdens de tafel sessies worden adviezen verzameld die de ondernemers verder moeten helpen.

Schaf nu je (gratis) ticket aan en help de ondernemers verder onder het genot van een drankje!

Met Crowd Force Rotterdam wil R’damse Nieuwe de Rotterdamse ondernemers een stap verder helpen. Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven die de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken. Tijdens deze vijftiende editie vallen alle ondernemers binnen het thema duurzame samenleving. Acht geselecteerde ondernemers stellen zich aan je voor en stellen één concrete vraag. Jouw kennis, tips, creativiteit, netwerk of hulp kan hen helpen om de stappen te zetten die zij nodig hebben. Sluit je aan bij de crowd en help mee en ondersteun samen deze Rotterdamse initiatieven!

28 september 2022
LaatBloeien, Hofplein 19, 3032 AC , Rotterdam
Programma
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere events

Event

13 juli 2024

R’damse Visies #4: Een lerende stad

Lees meer >

Event

09 april 2024

Crowd Force #21: Studenten Ondernemen

Lees meer >
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.