Crowd Force #20

Event

📅 Woensdag 13 maart 2024, van 19.00 – 23.00 uur, met inloop tot 19:30 en borrel vanaf 22 uur.
📍 BlueCity, Maasboulevard 100, Rotterdam

Welkom bij een nieuwe editie van Crowd Force Rotterdam, dit keer bij BlueCity tijdens de Week van de Circulaire Economie.

Wat is Crowd Force?
Sinds 2016 organiseert R’damse Nieuwe het populaire evenement Crowd Force: een avond waarbij het draait om de collectieve kracht van het publiek en het ondersteunen van Rotterdamse ondernemers. Door rondetafelgesprekken krijgen ondernemers concrete handvatten om hun bedrijf verder te ontwikkelen. Onder leiding van een tafelhost werkt het publiek samen om niet alleen advies te geven, maar ook om praktische, bruikbare inzichten te bieden. Elke editie zorgt de samenstelling van het publiek, met deelnemers uit verschillende sectoren en achtergronden, voor unieke perspectieven en oplossingen.

Wat maakt deze editie uniek?
Deze keer richten we ons op de circulaire economie, een steeds belangrijker thema in Rotterdam en daarbuiten. In het inspirerende BlueCity, een broedplaats voor circulaire bedrijven en ideeën.

Programma van de avond:

  • Twee interactieve rondetafelsessies van 45 minuten, waar ondernemers hun specifieke vragen over circulaire innovatie en duurzaamheid voorleggen aan het publiek (jij!). Tijdens de sessies worden adviezen verzameld die de ondernemers verder moeten helpen.
  • Netwerkmogelijkheden met een drankje, waarbij deelnemers verder kunnen praten.

Doe mee:
Registreer nu voor je gratis ticket en draag bij aan de ontwikkeling van Rotterdamse circulaire initiatieven. Je kennis, creativiteit, en netwerk kunnen het verschil maken voor de geselecteerde ondernemers. Wie die geselecteerde ondernemers zijn, maken we snel bekend via onze socials en via deze website.

Wat is de Week van de Circulaire Economie?
De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Deze vindt in 2024 voor de 9e keer plaats, van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers en bedrijven die de (eerste) stappen op het gebied van circulariteit nog moeten zetten daarvan kunnen leren.

Crowd Force
Met Crowd Force van R’damse Nieuwe streven we ernaar om de lokale ondernemersgemeenschap te versterken, met deze editie speciale aandacht voor duurzame en circulaire ontwikkeling.

Dit event wordt gesteund door Rabobank Rotterdam en Stichting Ondernemersbelangen.

13 maart 2024
BlueCity — Bar Stroom, Maasboulevard 102, Rotterdam
Programma 19.00 uur Inloop 19.30 uur Start event 22.00 uur Borrel 23.00 uur Einde
Met moderatie door Eldridge Labinjo
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere events

Event

19 juni 2024

R’damse Visies #4: Een lerende stad

Lees meer >

Event

09 april 2024

Crowd Force #21: Studenten Ondernemen

Lees meer >
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.