Persoonlijk artikel / Kevin Huijskens

Nieuws

Kevin

Hey allen, ik ben Kevin Huijskens.
Connector vrijetijdsbesteding bij R’damse Nieuwe. Naast mijn tijd bij R’damse Nieuwe, spendeer ik de rest van mijn werkweek ook als Connector bij The Student Hotel in Rotterdam. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle events & partnerships. Ik organiseer events en experiences niet alleen voor onze studenten en bewoners, maar ook voor de buurt. Dit doe ik samen met verschillende partners uit de stad. We hanteren hierin maar een regel: de bezoeker moet ‘ young at heart’ zijn. Voordat ik bij TSH begon heb ik Leisure management gestudeerd aan WDKA, ik heb dus al een goede basis wat betreft de vrijetijdsbesteding in onze stad!

Ontbijtfeestje
Vanuit mijn werk bij TSH ben ik continu op zoek naar nieuwigheden in de stad. Het is altijd een uitdaging om in te kunnen spelen op de vele bewegingen en events in de stad. En in mijn eeuwige zoektocht naar nieuwe toffe mensen kwam Heads of Family van R’damse Nieuwe op mijn pad. Als contactpersoon voor TSH Collab, een co-workingspace binnen TSH werd ik uitgenodigd voor HoF. Een maandelijkse bijeenkomst voor alle contactpersonen vanuit de verschillende hubs in Rotterdam. Dit ontbijtfeestje kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan!

Jong geleerd, oud gedaan
Opgroeiende in een van de randgemeenten van Rotterdam, kwam ik van kleins af aan al in die grote waanzinnige stad Rotterdam. Mijn hele familie is hier opgegroeid, dus ik werd als kind al op sleeptouw genomen naar alles wat Rotterdam te bieden had. Vanuit de buggy heb ik geen Zomercarnaval of Dance Parade gemist. De stad die altijd in beweging was, waar ieder weekend wel iets te doen was, waar zoveel mensen woonden dat je niemand kende: Een uitgelezen plek om je twintiger jaren door te gaan brengen, dacht ik zelf. Toen ik hier op mijn 18e heen verhuisde, was het ieder weekend raak. Er is inderdaad altijd iets te doen!

Groot, groter, grootst,
Rotterdam bestormt al jaren de welbekende lijstjes, de reisgidsen raken er maar niet over uitgesproken. In mijn ideale wereld zet de populariteits-curve voor Rotterdam door, en draag ik over een aantal jaar bij aan de nog grotere stadsevenementen. Eurovision, EK’s, WK’s, Europride en misschien wel de Olympische Spelen; Wat mij betreft mogen ze allemaal maar komen. Want we moeten de wereld toch wel blijven laten zien dat we hier meer poetsen dan lullen.

Foto door Floor Besuijen.

Ander nieuws

nieuws
nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.