Innovatie Economie & Duurzaamheid

Innovatie is het sleutelwoord als we het hebben over de wereld van morgen én in het Rotterdam van morgen. Je hoeft niet bekend te zijn met Moore’s law om te herkennen dat ontwikkelingen in allerlei sectoren razendsnel verlopen.


Als persoon en als bedrijf moet je veerkrachtig zijn en een ongekend aanpassingsvermogen hebben, anders kun je simpelweg niet meekomen in de wereld van morgen. Het is daardoor belangrijk dat er aandacht geschonken wordt aan nieuwe initiatieven, ideeën, bedrijven en alles wat bijdraagt aan de nieuwe economie.
Wij zorgen ervoor dat bovengenoemde de juiste aandacht krijgt maar dat er ook kritische vragen gesteld worden. Zo houden we jou, de betrokken Rotterdammer, op de hoogte van alles wat nieuw is en bijdraagt aan die nieuwe wereld.
Lorenzo van Galen is naast het runnen van zijn videoproductie bedrijf, co-host van de grootste innovatie podcast van Nederland genaamd ‘De Wereld van Morgen’ en elke minuut van de dag bezig met innovatie en nieuwe ontwikkelingen. De podcast in één zin? Subjectieve verdieping in welke verandering technologie op het gebied van business modellen, gedrag en andere maatschappelijke verschuivingen teweeg brengt.
Daarbij is het zijn ambitie om de stad van morgen te portretteren in de vorm van een documentaire waaraan hij de komende 2 jaar gaat werken bij R’damse Nieuwe.

Nieuws en actualiteiten


22 maart 2017

Innovatiehubs – Port of Rotterdam

15 december 2016

Robots laten de hedendaagse architect weer bouwen

1 december 2016

De wereld veranderen met drijvende eilanden

Alle thema's


Thema-Educatie2

Educatie

Thema-Eten

Voedsel & Gezondheid

theme-culture

Cultuur

Thema-Ecominie2n

Innovatieve economie

theme-ondernemers

Ondernemerschap

theme-stads-en-gebiedsontwikkeling

Stads- & Gebiedsontwikkeling

Social Media

Volg R'damse Nieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top