Vacature Connector Stads- en Gebiedsontwikkeling – R'damse Nieuwe

Vacature Connector Stads- en GebiedsontwikkelingWie zijn we

R’damse Nieuwe gelooft dat Rotterdam toekomstbestendiger wordt wanneer de nieuwe generatie betrokken wordt bij de ontwikkeling van de stad. R'damse Nieuwe bestaat uit een hecht team van 8 connectors. Stuk voor stuk jonge, betrokken, ondernemende en vooral toffe Rotterdammers. We zetten ons met hart en ziel in om de ambities van R'damse Nieuwe te realiseren en Rotterdam een stukje mooier te maken.

Als connector slaan wij de brug tussen de gevestigde orde, het bedrijfsleven en de nieuwe generatie Rotterdammers. Dit doen wij met evenementen, podcasts, content en dialogen omtrent belangrijke thema’s en vraagstukken van de stad. Misschien ken je ons van events als Crowd Force Rotterdam, Watskebuurt?! en De Hamvraag, van de columns in samenwerking met Vers Beton of onze podcastserie. We zien elkaar wekelijks voor onze vergadering op woensdagochtend van 8.30-10.00 in het Schielandshuis, de thuisbasis van Rotterdam Partners, waar R’damse Nieuwe een initiatief van is.

Wat doen we

R’damse Nieuwe beweegt zich tussen de gemeente, Rotterdam Partners, het bedrijfsleven en een groeiende community van jonge, betrokken Rotterdammers. Door deze unieke positie zijn wij in staat de krachten, kennis en energie te bundelen om zo de actuele vraagstukken van de stad aan te pakken. Wij richten ons op actuele thema’s die aansluiten op de huidige behoefte van de stad, onze jonge achterban en de gevestigde orde. R’damse Nieuwe probeert met deze thema’s zoveel mogelijk Rotterdammers te betrekken bij de (economische) vraagstukken van de stad en deze op de kaart te zetten. Zo kunnen wij Rotterdamse initiatieven, organisaties en ondernemers met unieke oplossingen voor deze vraagstukken een podium bieden en met elkaar verbinden. Dit doen wij op onze eigenzinnige manier, met een beetje rebellie, maar vooral met een dikke knipoog.Wat zoeken we?

Per 1 oktober 2020 zijn we op zoek naar een nieuwe connector stads en gebiedsontwikkeling! Je zet je als connector voor een periode van twee jaar met R'damse Nieuwe in voor Rotterdam. Je voert de functie uit naast je eigen onderneming of baan voor 6 tot 8 uur in de week en krijgt daarvoor elk kwartaal een vergoeding.

Wie zoeken we?

Je bent nieuwsgierig, gedreven, daadkrachtig en toegankelijk. Je volgt de ontwikkelingen in Rotterdam op het gebied van stad en gebiedsontwikkeling op de voet en hebt daar je eigen ideeën over. Je bent in staat om vanuit jouw perspectief bestaande en/of nieuwe middelen van R'damse Nieuwe te gebruiken om jouw stem over het thema te laten horen, mensen en kennis te verbinden en onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je voelt je comfortabel in formele en informele situaties en kan daar communicatief goed tussen schakelen. Tot slot heb je een hart voor Rotterdam en een interessant netwerk voor R’damse Nieuwe dat je als connector Stad en Gebiedsontwikkeling verder kunt uitbreiden.


Wat bieden we?
● Je krijgt de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de stad en de ruimte om binnen de doelstellingen van R’damse Nieuwe je eigen projecten op te zetten en aan te sturen;
● Je kan meedoen en nadenken over uitdagingen in de stad en je krijgt de kans om een stem te geven aan jonge Rotterdammers richting bestuursorganen;
● Een divers en uniek netwerk van betrokken en ondernemende Rotterdammers uit alle facetten van de samenleving (van sociaal tot cultureel tot technisch);
● Toegang tot een professioneel netwerk via Rotterdam Partners;
● Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team;
● Verschillende trainingen, workshops en strategiedagen om jezelf verder te ontwikkelen;
● Een financiële vergoeding.

Interesse of vragen?
Wij horen graag van je waarom jij degene bent die wij zoeken en wat je motiveert om connector Stad en Gebiedsontwikkeling van R'damse Nieuwe te worden.

Stuur voor vrijdag 28 augustus 2020 jouw korte motivatiebrief en CV naar renee@rdamsenieuwe.nl o.v.v. Vacature connector Stads en Gebiedsontwikkeling. Na een eerste selectie nodigen we je uit voor een kennismaking. Deze gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 7 september 2020.

Voor meer informatie over de functie of R’damse Nieuwe kun je contact opnemen met Renée Marcelis via renee@rdamsenieuwe.nl of Henriëtte van der Meer (connector Stads- & Gebiedsontwikkeling; 06-14310835)

Meer nieuws en actualiteiten


20 april 2020

Coronacrisis tips van Dennis

16 april 2020

Coronacrisis tips van Precilla

7 april 2020

Coronacrisis tips van Hugo

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top