Vacature Connector Gezondheid en Voedsel – R'damse Nieuwe

Vacature Connector Gezondheid en VoedselWie zijn we

R’damse Nieuwe gelooft dat Rotterdam meer toekomstbestendig wordt wanneer de nieuwe generatie betrokken wordt bij de ontwikkeling van de stad. R'damse Nieuwe bestaat uit een hecht team van 8 connectors. Stuk voor stuk jonge, betrokken, ondernemende en vooral toffe Rotterdammers . We zetten ons met hart en ziel in om de ambities van R'damse Nieuwe te realiseren en Rotterdam een stukje mooier te maken. Als connector slaan wij de brug tussen de gevestigde orde, het bedrijfsleven en de nieuwe generatie Rotterdammers. Dit doen wij met evenementen, podcasts, content en dialogen omtrent belangrijke thema’s en vraagstukken van de stad. Misschien ken je ons van events als Crowd Force Rotterdam, Watskebuurt?! en De Hamvraag, van de columns in samenwerking met Vers Beton of onze podcastserie.We zien elkaar wekelijks voor onze vergadering op woensdagochtend van 8.30-10.00 in het Schielandshuis, de thuisbasis van Rotterdam Partners.

Wat doen we

R’damse Nieuwe beweegt zich tussen de gemeente, Rotterdam Partners, het bedrijfsleven en een groeiende community van jonge, betrokken Rotterdammers. Door deze unieke positie, zijn wij in staat de krachten, kennis en energie te bundelen om zo de actuele vraagstukken van de stad te tackelen. Wij richten ons op actuele thema’s die aansluiten op de huidige behoefte van de stad, onze jonge achterban en de gevestigde orde. R’damse Nieuwe probeert met deze thema’s zoveel mogelijk Rotterdammers te betrekken bij de (economische) vraagstukken van de stad en deze op de kaart te zetten. Dit doen wij op onze eigenzinnige manier, met een beetje rebellie, maar vooral met een dikke knipoog.Wat zoeken we?

Per 1 april 2020 zijn we op zoek naar een nieuwe connector voedsel en gezondheid! Je zet je als connector voor een periode van twee jaar met R'damse Nieuwe in voor Rotterdam. Je voert de functie uit naast je eigen onderneming of baan voor gemiddeld 8 uur in de week en krijgt daarvoor elk kwartaal een vergoeding.De afgelopen twee jaar lag de nadruk op het voedsellandschap binnen Rotterdam en dan met name de polariserende informatie hieromtrent. Voor de komende twee jaar zoeken wij iemand die zich meer gaat richten op gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Wie zoeken we?

Je bent nieuwsgierig, gedreven, daadkrachtig en toegankelijk. Je hebt een duidelijke visie op gezondheid in de stad en bent in staat verschillende partijen bij elkaar te brengen om het gesprek aan te gaan over dit thema. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je voelt je comfortabel in formele en informele situaties en kan daar communicatief goed tussen schakelen. Tot slot heb je een hart voor Rotterdam, oog voor diversiteit en inclusiviteit, en een interessant netwerk voor R’damse Nieuwe dat je als connector Gezondheid en Voedsel verder kunt uitbreiden. Waardering van en aanleg voor woordgrappen zijn een pré.


Wat bieden we?
● Je krijgt de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de stad en de ruimte om binnen de doelstellingen van R’damse Nieuwe je eigen projecten op te zetten en aan te sturen;
● Meedoen en nadenken over uitdagingen in de stad en de kans om stem te geven aan jonge Rotterdammers richting bestuursorganen;
● Een divers en uniek netwerk van betrokken en ondernemende Rotterdammers uit alle facetten van de samenleving (van sociaal tot cultureel tot technisch);
● Toegang tot een professioneel netwerk via Rotterdam Partners;
● Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team;
● Verschillende trainingen, workshops en strategiedagen om jezelf verder te ontwikkelen;
● Een financiële vergoeding.

Interesse of vragen?
Stuur voor vrijdag 20 maart 2020 jouw korte motivatiebrief en CV naar renee@rdamsenieuwe.nl o.v.v. Vacature connector Gezondheid en Voedsel. Na een eerste selectie nodigen we je uit voor een kennismaking. Deze gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 26 maart 2020.

Voor meer informatie over de functie of R’damse Nieuwe kun je contact opnemen met Renée Marcelis via renee@rdamsenieuwe.nl of Pauline Schouwenburg (connector Voedsel & Gezondheid; pauline@rdamsenieuwe.nl

Meer nieuws en actualiteiten


7 april 2020

Coronacrisis tips van Hugo

6 april 2020

Coronacrisis tips van Kevin

3 april 2020

Coronacrisis tips van Renee

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top