Vacature Connector Vrijetijdsbesteding – R'damse Nieuwe

Vacature Connector Vrijetijdsbesteding

R’damse Nieuwe is een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. Wij geloven dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge stadsgenoten, met nieuwe en bijzondere ideeën.

Wie zijn we?

Door deze groep te ondersteunen, dragen wij bij aan de toekomst van Rotterdam. Dankzij onze unieke positie tussen de stad en haar ondernemende inwoners zijn wij in staat om kennis en kunde te bundelen en om daarmee te verbinden, inspireren en adviseren.

Om deze ambities te realiseren organiseren wij evenementen en expertmeetings waarbij wij met de creativiteit en expertise uit ons netwerk, concrete en toepasbare oplossingen formuleren voor vraagstukken die leven in de stad en bij onze partners.

Connectors
De kern van de R’damse Nieuwe community bestaat uit een team van 8 connectors. Stuk voor stuk jonge betrokken Rotterdammers die zich inzetten om de ambities van R’damse Nieuwe te realiseren. Dit doen zij voor ongeveer 6-8 uur per week, waaronder een wekelijkse vergadering op woensdagochtend.

Wie zoeken we?
Per 1 oktober 2019 zijn we op zoek naar een Connector Vrijetijdsbesteding, die zich voor een periode van twee jaar met R'damse Nieuwe wil inzetten voor Rotterdam. We zoeken een inhoudelijk gedreven, zelfstandige connector die projecten initieert, ontwikkelt en uitvoert. Ben jij op de hoogte waar de nieuwste exposities zijn, op welk poppodium dat onontdekte pareltje speelt en heb jij op de vraag; ‘’als ik een weekendje Rotterdam doe, wat moet ik dan allemaal doen?’’ onbeperkt veel antwoorden? Dan hebben wij jou graag als aanwinst in ons team.

We zoeken iemand die:
● Een hart heeft voor de stad Rotterdam (das wel zo belangrijk);
● Een duidelijke vernieuwende visie heeft m.b.t. vrijetijdsbesteding. Je hebt een mening over de verhoudingen tussen de grote instellingen en de minder kapitaal sterke kleine instellingen en je snapt waarom beide belangrijk zijn voor de cultuursector;
● Een visie op het gebied van toerisme, hoe we kunnen leren van andere steden en dat kunnen implementeren in Rotterdam, beter voorkomen dan genezen ;-);
● Bekend is met verschillende relevante netwerken in R’dam; instellingen, gemeente, artiesten, bedrijven etc;
● georganiseerd en overzichtelijk te werk gaat;
● Beschikt over een netwerk in de stad en dit graag met R’damse Nieuwe wil uitbreiden;
● Gemiddeld 8 uur per week beschikbaar is voor R’damse nieuwe, naast je huidige werk.

Wat bieden we?
● Een gezellig en gemotiveerd team, dat elkaar ook graag buiten de reguliere werkzaamheden om opzoekt en veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en reflectie;
● Een divers en uniek netwerk van betrokken Rotterdammers;
● Toegang tot een professioneel netwerk via Rotterdam Partners;
● Meedoen, faciliteren van, nadenken over problemen in de stad;
● De kans om jonge Rotterdammers een stem te geven richting beslissers in de stad;
● Een jaarlijkse vergoeding van €4800,- .

Interesse of vragen?
Stuur voor 13 september jouw cv en ‘iets’ (een brief is perfect, maar een ander medium mag ook) waaruit blijkt hoe jij bij dit plaatje past, naar Renée Marcelis via renee@rdamsenieuwe.nl o.v.v. Connector Vrijetijdsbesteding. Na 19 september hoor je van ons of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over de functie of R’damse Nieuwe kun je contact opnemen met Renee Marcelis via renee@rdamsenieuwe.nl.

Meer nieuws en actualiteiten


29 augustus 2019

Vacature Connector Vrijetijdsbesteding

29 augustus 2019

Vacature Connector DRE (Duurzaamheid, Resilience, Energietransitie)

10 juli 2019
crowdforce #13 sociaal ondernemen

Crowdforce #14: Rotterdam van Morgen

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top