Rotterdam van Morgen: Grootste Haven Grootste Uitdaging
grootste haven grootste uitdaging

Rotterdam van Morgen: Grootste Haven Grootste Uitdaging

Eerste editie videoreeks over de toekomst van Rotterdam live


Lorenzo van Galen, connector innovatieve economie, heeft de laatste tijd hard gewerkt aan de beloofde film over de toekomst van Rotterdam. Deze zal worden opgesplitst in verschillende delen met elk een ander aspect van de stad. Bij deze presenteren we de allereerste editie van de videoreeks Rotterdam van Morgen: ''Grootste Haven, Grootste Uitdaging''. In deze eerste aflevering duiken we in misschien we één van de beroemdste aspecten van onze stad: de haven. We spreken met de burgemeester over wat nu zo belangrijk is in de innovatieve ontwikkeling van Rotterdam, brengen een bezoekje aan het Scheepvaart en Transport College en spreken met de oprichter van een startup die bezig is met digitale transformatie in de haven. Als dat je niet nieuwsgierig maakt.. Check hieronder het volledige filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt!
Lorenzo van Galen lorenzo@rdamsenieuwe.nl


Social Media

Volg R'damse Nieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top