R'damse Nieuwe Podcast – R'damse Nieuwe

R'damse Nieuwe Podcast

R'damse Nieuwe start met eigen podcast


The word is out! R'damse Nieuwe is sinds een week begonnen met haar eigen podcast. De podcast wordt gehost door Connector Innovatieve Economie Lorenzo van Galen en Connector Communicatie Pim Roggeveen. Met deze podcast willen we op een wekelijkse basis Rotterdam in de breedste zin van het woord onder de loep nemen. We beginnen met het introduceren van alle connectors van R'damse Nieuwe waarna externe sprekers de revue zullen passeren. Abonneer je op iTunes en Spotify, geef ons 5 sterren en laat een leuke reactie achter. Luister hieronder naar de eerste!

Social Media

Volg R'damse Nieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top