Vacature Connector Communicatie

R’damse Nieuwe is een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. Wij geloven dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge stadsgenoten, met nieuwe en bijzondere ideeën.

Wie zijn we?

Door deze groep te ondersteunen, dragen wij bij aan de toekomst van Rotterdam. Dankzij onze unieke positie tussen de stad en haar ondernemende inwoners zijn wij in staat om kennis en kunde te bundelen en om daarmee te verbinden, inspireren en adviseren.

Om deze ambities te realiseren organiseren wij evenementen en expertmeetings waarbij wij met de creativiteit en expertise uit ons netwerk, concrete en toepasbare oplossingen formuleren voor vraagstukken die leven in de stad en bij onze partners.

Connectors
De kern van de R’damse Nieuwe community bestaat uit een team van 9 connectors. Stuk voor stuk jonge betrokken Rotterdammers die zich inzetten om de ambities van R’damse Nieuwe te realiseren. Dit doen zij voor ongeveer 6-8 uur per week, waaronder een wekelijkse vergadering op woensdagochtend.

Wie zoeken we?
Per 1 april 2019 zijn we op zoek naar een connector Communicatie, die zich voor een periode van twee jaar met R'damse Nieuwe wil inzetten voor de stad. We zijn op zoek naar een Rotterdammer die communicatie als 'middle name' heeft, content creëert als een malle, niet bang is voor het web der social media en stiekem een beetje verliefd is op Rotterdam. Iemand die aan de slag gaat met alle interne en externe communicatie rondom alle activiteiten.

Als connector voer je de functie uit naast je eigen onderneming of baan, waarbij je voor je inzet per kwartaal een vergoeding krijgt.

Hiervoor zoeken we iemand die:
● een awesome communicatieheld is en tekstjes, posts en stories uit zijn/haar mouw schudt;
● een hart heeft voor Rotterdam en zich in wil zetten voor de doelstellingen en visie van R’damse Nieuwe;
● ambitie heeft om zichzelf te ontwikkelen;
● een flink netwerk heeft in de stad en dit graag met R'damse Nieuwe verder uitbreidt;
● een neus heeft voor (Rotterdamse) berichten met nieuwswaarde;
● bevlogen is met tools en omgevingen zoals Google drive, CRM en Wordpress;
● georganiseerd en overzichtelijk te werk gaat;
● Nederlands en Engels zeer goed beheerst;

Wat bieden we?
● een leuk, gemotiveerd en vooral gezellig team;
● een divers en uniek netwerk van betrokken Rotterdammers op allerlei facetten van de samenleving (van sociaal tot cultureel tot technisch);
● toegang tot een professioneel netwerk via Rotterdam Partners;
● meedoen, faciliteren van, nadenken over problemen in de stad;
● de kans om jonge Rotterdammers een stem te geven richting beslissers in de stad;
● een jaarlijkse vergoeding;

Interesse of vragen?
Stuur voor dinsdag 19 maart 2019 jouw korte motivatiebrief en cv naar Renee Marcelis via renee@rdamsenieuwe.nl o.v.v. Connector Communicatie. Voor 23 maart hoor je of we jou uitnodigen voor een gesprek. Gesprekken vinden plaats op dinsdag 26 maart. Voor meer informatie over de functie of R’damse Nieuwe kun je contact opnemen met Renee Marcelis via renee@rdamsenieuwe.nl.

Meer nieuws en actualiteiten


6 maart 2019

Vacature Connector Communicatie

20 februari 2019
Crowd Force Rotterdam #13 - Sociaal Ondernemen

Crowd Force Rotterdam #13

11 juli 2018

De hamvraag: Of je worst lust?!

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top