Vacature Secretaris

R’damse Nieuwe is een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. Wij geloven dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge stadsgenoten, met nieuwe en bijzondere ideeën.

Wie zijn we?

R’damse Nieuwe zet zich met een netwerk van jonge betrokken Rotterdammers in voor de toekomst van de stad. Wij verbinden de juiste kennis van ons netwerk aan stedelijke vraagstukken die spelen in Rotterdam. Om deze ambities te realiseren organiseren wij evenementen om ondernemerschap te ondersteunen en realiseren we expertmeetings waarbij wij de creativiteit en expertise uit ons netwerk naar voren schuiven bij vraagstukken uit en over Rotterdam.
Zie meer over onze projecten op ​onze site.

Functieomschrijving
De kern van de R’damse Nieuwe community bestaat uit een team van 10 connectors. Stuk voor stuk jonge betrokken Rotterdammers die zich inzetten voor de stad. Dit doen zij voor ongeveer 6-10 uur per week, waaronder een wekelijkse vergadering op woensdagochtend. Per november 2018 zijn we op zoek naar een secretaris, die zich voor een periode van twee jaar met R’damse Nieuwe wil inzetten voor Rotterdam.

Wie zoeken we?
Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter. Je faciliteert de vergaderingen door o.a. het opstellen van de agenda en de notulen, je bewaakt afspraken, beheert de financiële administratie en toetst nieuwe projecten en formats aan de strategie van R’damse Nieuwe. Je besteedt ongeveer de helft van de tijd aan je taken als secretaris, daarnaast ben je betrokken bij projecten van je collega-connectors en je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en ideeën. Ook werk je nauw samen met verschillende afdelingen binnen Rotterdam Partners.
De secretaris is gestructureerd en analytisch. Doordat jij structuur aanbrengt en anderen aan hun afspraken en deadlines houdt, zorg je ervoor dat het team optimaal functioneert. Je hebt strategisch inzicht en denkt graag mee over de verschillende thema’s die wij binnen het team behandelen. Daarnaast vertegenwoordig je R’damse Nieuwe binnen verschillende netwerken in de stad.

Wie zoeken we?
● Een jonge en gedreven Rotterdammer, max. 35 jaar;
● Veel ervaring is niet noodzakelijk;
● Iemand die georganiseerd en overzichtelijk te werk gaat;
● Een netwerk heeft in de stad en dit graag met R ́damse Nieuwe verder uitbreidt;
● Gemiddeld 6 tot 10 uur per week beschikbaar is (mag buiten reguliere werktijden, R’damse Nieuwe
vergadert op woensdagochtend van 08.30 tot 10.00u)

Wat bieden we?
● Je krijgt de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de stad en de ruimte om binnen de doelstellingen van R’damse Nieuwe je eigen projecten op te zetten en aan te sturen.
● Je wordt geïntroduceerd binnen een zeer groot en divers netwerk in de stad.
● Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team.
● Een kleine maandelijkse financiële vergoeding.

Interesse of vragen?
Wij horen graag van je waarom jij diegene bent die wij zoeken en wat je motiveert om connector voor R'damse Nieuwe te worden. Stuur vóór 21 november een (korte) motivatiebrief en je CV naar onze huidige secretaris Aad-Jan Persoon onder vermelding van ​Vacature Secretaris. Wil je eerst meer weten over R’damse Nieuwe en/of de functie? Neem dan ook contact op met Aad-Jan.

Meer nieuws en actualiteiten


24 oktober 2018

Vacature Secretaris

11 juli 2018

De hamvraag: Of je worst lust?!

23 mei 2018

De Ongezouten Mening van Diana van Ewijk – Food Column 4

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top