Crowd Force Rotterdam #12 - Sport – R'damse Nieuwe

Crowd Force Rotterdam #12 - Sport

Woensdag 28 maart 2018 Topsportcentrum Rotterdam .

Op woensdagavond 28 maart (19:00 – 22:00) organiseert R'damse Nieuwe de twaalfde editie van Crowd Force Rotterdam. Deze editie staat geheel in het teken van Rotterdamse sport initiatieven en zal plaatsvinden bij Topsportcentrum Rotterdam. Tijdens de avond stellen acht sport gerelateerde ondernemers hun vraag aan het publiek. In twee rondes van 45 minuten gaan de ondernemers in gesprek met het publiek om die concrete vraag te bespreken. Tijdens de tafelsessies worden adviezen verzameld die de ondernemers verder moeten helpen.

Crowd Force Rotterdam
Met Crowd Force Rotterdam wil R'damse Nieuwe de Rotterdamse ondernemers een stap verder helpen. Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven die de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken. Tijdens Crowd Force kun je kennis met ze maken en ze verder helpen. Tijdens deze twaalfde editie vallen alle ondernemers binnen het thema sport. Acht geselecteerde jonge ondernemers stellen zich aan je voor en stellen één concrete vraag. Jouw kennis, tips, creativiteit, netwerk of hulp kan hen helpen om de stappen te zetten die zij nodig hebben. Sluit je aan bij de crowd en help mee om samen Rotterdamse initiatieven te ontwikkelen! R’damse Nieuwe wil graag een bijdrage leveren aan de positionering van Rotterdam als sportstad. Om deze reden staat de komende editie van Crowd Force volledig in het teken van sport.

Informatie over alle deelnemers
 • Quality of Motion Quality Of Motion bestaat uit drie creatieve sportfanaten met een passie voor bewegen. Het vergroten van fysieke vrijheid is waar we voor staan. Door middel van functioneel trainen behalen we dit resultaat. Dit doen we door middel van Personal Training, Small group session en circuittrainingen.
 • Fietspas 010 Fietspas 010 geeft Rotterdammers voordelig fietsplezier. De pas geeft voor een vast laag bedrag per jaar veel voordelen die dit fietsplezier stimuleren. Zoals korting op een onderhoudsbeurt, gratis koffie bij je lokale fietshotspot en meer fiets-gerelateerd voordeel. Alles is erop gericht Rotterdammers zo veel en prettig mogelijk op de fiets te krijgen.
 • House of Esports House of Esports duikt als E-sportmarketingbureau in de wereld van E-sport waarbij we de potentie van de sport op alle vlakken willen ondersteunen. Dit is voor zowel bedrijven, gemeentes en maatschappelijke initiatieven interessant. De twee gaskoepels aan het Mallegat in Rotterdam-Feijenoord zijn met steun van de gemeente Rotterdam omgetoverd tot een gamehal voor esports.
 • Delta Cycling Rotterdam Delta Cycling Rotterdam is dé wielerploeg van Rotterdam. Met twaalf U27-renners en een ervaren, maar jeugdige staf focussen wij ons het ontwikkelen van jong wielertalent, maar Delta Cycling is veel meer dan alleen een wielerploeg. Wij maken van het groeien van het fietsen in het algemeen en de mobiliteit, vitaliteit en veiligheid van Rotterdam en de Rotterdammers onze missie.
 • Sneaky Fitness Sneaky Fitness wil jongeren in de wijken Bospolder-Tussendijken stimuleren om meer te bewegen. Dit doen we door kleine interventies te plaatsen in het straatbeeld, waarmee we mensen verleiden tot even bewegen en spelen. Zij geloven dat menselijk gedrag kan worden aangepast door iets simpels als plezier.
 • RIS RIS stond oorspronkelijk voor "Rotterdamse Invaliden Sportclub" welke in 2006 veranderd is in "Rotterdamse vereniging voor aangepast sporten. Met diverse sporten op diverse locaties willen ze zo veel mogelijk mensen met een beperking laten sporten.
 • Sportbedrijf Rotterdam Sportbedrijf Rotterdam is per 1 januari 2018 vanuit de gemeente Rotterdam als verzelfstandigd bedrijf ontstaan. Ze zijn verantwoordelijk voor de exploitatie van alle sportvoorzieningen in de stad. Denk daarbij aan sporthallen, zwembaden, sportvelden, sportstimulering en dergelijke.
 • Rotterdam Sportsupport Rotterdam Sportsupport spant zich in voor vitale sportverenigingen. Met onze programma’s zetten we de sport(verenigingen) in om een direct aantoonbare bijdrage te leveren op vele maatschappelijke terreinen. Rotterdam Sportsupport kent de lokale situaties en ondersteunt, stimuleert en faciliteert de Rotterdamse breedtesport met experts en toonaangevende programma’s.


 • Praktische Informatie Praktische informatie Wanneer - Woensdag 28 maart 2018 Inloop - 19:00 uur Start - 19:15 uur Eind - 22:00 (borrel tot 23:00) uur Entree - Gratis, maar mét inschrijving via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-crowd-force-rotterdam-12-sport-43472936724 Waar - Rotterdam Topsport, Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam Contact - Wouter Westmaas | wouter@rdamsenieuwe.nl

  Meer nieuws en actualiteiten


  8 oktober 2020

  Persbericht: Carsten van Rossen nieuwe voorzitter R’damse Nieuwe

  20 april 2020

  Coronacrisis tips van Dennis

  16 april 2020

  Coronacrisis tips van Precilla

  Social Media

  Volg R'damseNieuwe via:
              

  Aanmelden nieuwsbrief  Contact

  Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
  Top