Stel je voor, je mag morgen het verhaal van je initiatief of bedrijf vertellen op het podium van die ene conferentie binnen jouw vakgebied waar heel de wereld naar kijkt. Of je mag op gesprek komen bij een belangrijke investeerder. Wat en hoe vertel je dit dan? Wat is het meeslepende en inspirerende verhaal dat jouw organisatie drijft?

Op woensdag 2 september organiseert R’damse Nieuwe het Skillslab Storytelling. Samen met andere enthousiaste Rotterdamse ondernemers ga je aan de slag om jouw verhaal nog scherper en leuker te maken. In twee workshops krijg je persoonlijk advies van experts. Na dit Skillslab ben je klaar voor de bühne!
Je kan je inschrijven tot 19 augustus. Maar let op: er zijn slechts 20 beschikbare plekken, waarvan we 7 plekken reserveren voor deelnemers aan Crowd Force Rotterdam #6 op 14 oktober.

Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer