Alexander Broekman en Niels van Deuren, twee ervaringsdeskundigen die succesvol hun eigen onderneming hebben laten groeien, delen hun ervaringen en geven antwoord op jouw vragen over schaalbaarheid. In twee workshops van 45 minuten krijg je persoonlijk advies én leer je van de feedback op de andere deelnemers.
De avond is van 19:00 - 22:00 met een aansluitende borrel.

Het Skillslab is gratis, maar kent wel een selectieprocedure. Je kan je inschrijven tot 28 juni, via deze link. Let op, er zijn slechts 20 beschikbare plekken! Uiterlijk 1 juli hoor je of jij er bij bent.

EXPERTS:

Alexander Broekman
Funk-e
Alexander Broekman Funk-e Alexander Broekman is mede oprichter van Funk-e. Door het standaardiseren van het productieproces en het scherp sturen en begeleiden van het klantcontact maakt Funk-e nu uitleganimaties (met normale doorlooptijd van gemiddeld 8 weken) in 2, 5 of 10 dagen. Dit afhankelijk van de gewenste gedetailleerdheid van  de animatie. Deze aanpak stelt Funk-e in staat om 200 tot 300 films per jaar te maken met een team in Nederland en Duitsland.

Niels van Deuren
Housing Anywhere
Niels van Deuren is oprichter van HousingAnywhere.com. Housing Anywhere is een housing platform waar mensen kamers kunnen verhuren aan internationale studenten. Het begon als een platform waar uitgaande studenten hun kamers konden verhuren wanneer zij naar het buitenland vertrokken. Inkomende studenten konden die kamers huren. Tegenwoordig is het een globaal platform waar vraag & aanbod voor kamers voor internationale studenten samenkomen.

Schrijf je hier in.

Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer