Jennifer Xu is een Rotterdamse fiscaal jurist en adviseert ondernemingen over belastingzaken en belastingpositie in de toekomst. Jennifer heeft een juridische bedrijfskundige achtergrond en combineert dit met haar passie voor ondernemers. Zij helpt ondernemingen voorbij hun ‘core bussiness’ te kijken en op weg te helpen in de juridisch financiële wereld.  

Schrijf je in door te mailen naar aad-jan@rdamsenieuwe.nl. Vertel ons hoe lang je bedrijf al bestaat, wat voor onderneming je hebt, en welke vraag je zou willen stellen met betrekking tot de inkomstenbelasting. De expert kan er dan alvast mee aan de slag. 


Schrijf je hier in


Let op: deze Skillslab is speciaal voor kleine ondernemers in de inkomstenbelasting ofwel een eenmanszaak of VOF. Er is ruimte voor 10 personen. Deelname is gratis, maar op basis van reservering. VOL = VOL

Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer