Rotterdam kent ontzettend veel getalenteerde, gemotiveerde en succesvolle ondernemers. Ondernemers, die door de hulp van veel organisaties blijven groeien en ontwikkelen. Deze hubs, besturen en groepen noemen wij de Heads of Family. 

R'damse Nieuwe, als een van deze organisaties, vindt dat alle behulpzame partijen de handen ineen kunnen slaan om nog meer resultaat te boeken. Daarom organiseren we 18 januari een  meet up voor de
Heads of Family. 

Onder het genot van een hapje en drankje vertellen we de Heads of Family meer over hoe het afgelopen jaar is verlopen en wat onze plannen voor 2017 zijn. Zo hopen we een betere verbinding onderling te creëren, en door kennis en ideeën uit te wisselen de  Rotterdamse ondernemers in ons netwerk te helpen.

Partijen

Alle ondernemingen, organisaties en initiatieven die onderdeel zijn geweest van een event of waar R'damse Nieuwe mee samen heeft gewerkt.

Lees meer
Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer