De initiatieven:

Buurman:
Een winkel en werkplaats waar gebruikte bouwmaterialen verkocht worden. Er worden cursussen en workshops gegeven.

Bike & Bite: Bike & Bite neemt toeristen mee op een culinaire fietstocht door Rotterdam waarbij diverse culinaire plekken in de stad worden bezocht.

Fitterdam: Fitterdam wil sportieve plekken creëren waar sport niet alleen het doel maar ook het middel is om mensen met de stad en elkaar te verbinden.

Gemeente Rotterdam / EVR: De Economische Verkenning Rotterdam geeft inzicht in de belangrijkste kerngegevens van de Rotterdamse economie.

The Innovation Hub: Een plek in Blue City 010/Tropicana waar burgers, studenten, wetenschappers en entrepreneurs focussen op 'exploring', 'making' en 'sharing knowledge' voor een duurzame economie in een open en gedeelde ruimte, beschikbaar voor iedereen.

Mens Incasso: Een incassobureau met een sociaal maatschappelijk karakter, waarbij debiteur gehoord worden, advies krijgen en hulp wordt aangeboden wanneer dit nodig is.

Qmod: Een energie-gaming bedrijf dat jonge makers in staat stelt om hun eigen schone energie op te wekken door middel van gamification.

Rotterdam Cares: Rotterdam Cares faciliteert vrijwilligerswerk voor young professionals. Via een online kalender kan je elke dag helpen bij activiteiten voor ouderen, daklozen, migranten, kinderen en mensen met een beperking.


Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamseinitiatieven die de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken. Tijdens Crowd Force kun je kennis met ze maken en ze verder helpen. Zeven geselecteerde jonge ondernemers stellen zich aan je voor en stellen één concrete vraag. Jouw kennis, tips, creativiteit, netwerk of hulp kan hen helpen om de stappen te zetten die zij nodig hebben. Sluit je aan bij de crowd en help mee om samenRotterdamse initiatieven te ontwikkelen!

Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer