CROWD FORCE ROTTERDAMTijdens Crowd Force Rotterdam evenementen helpen betrokken en ondernemende Rotterdammers (de crowd) elkaar om nieuwe initiatieven in de stad te starten of door te laten groeien. De crowd is de kracht van de stad. Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven.

PROGRAMMA
Vanaf 19:00 openen we onze deuren en om 19:30 start het programma met een inspirerende spreker en pitches van de deelnemers. Daarna volgen twee ronden van 30 minuten waarin we live crowdsourcend in kleine groepen de vragen van de deelnemers proberen te beantwoorden. Om 22:00 sluiten we de avond af en drinken we een borrel!

DE DEELNEMERS 

Shop&Drop http://youtu.be/DGDZTNYP0v4
- Projectcampus http://youtu.be/YjMAHx2xKFs
Stadsgas http://youtu.be/1KIvi1HGzDg
- De Dependance http://youtu.be/W9L6YftYknA
MusicLoner http://youtu.be/7WeQxGP6dbY
Nieuw Creatief Peil http://youtu.be/icu57Qjecj0
Recycled Park http://youtu.be/FSXQtvdB0Io
BroodNodig http://youtu.be/47tQQSsJk2w

Wil je deze initiatieven helpen? Meld je direct gratis aan via de tickets link en kom op 28 januari om 19:00 naar Crowd Force Rotterdam bij De Fruitvis (Marconistraat 43)

Kun je niet op 28 januari, maar denk je één van de initiatieven te kunnen helpen? Stuur een e-mail naar crowdforce@rdamsenieuwe.nl of neem direct contact met de initiatiefnemer(s) zelf op.

Partijen

Alle ondernemingen, organisaties en initiatieven die onderdeel zijn geweest van een event of waar R'damse Nieuwe mee samen heeft gewerkt.

Lees meer
Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer