Ben jij een jonge Rotterdamse ondernemer met een tof initiatief of een goed idee? En kun je de hulp van ons netwerk van betrokken Rotterdammers goed gebruiken? Geef je dan op voor Crowd Force Rotterdam #7 op 2 maart!

Crowd Force Rotterdam is een katalysator voor Rotterdamse initiatieven die de stad mooier maken. Samen met zeven andere initiatiefnemers krijg je de mogelijkheid om je initiatief te pitchen en één concrete vraag te stellen aan een groot publiek van (+/- 100) ondernemers, studenten en (young) professionals. Daarna wordt in kleine setting kennis, creativiteit en netwerk uitgewisseld om antwoord te krijgen op je vraag. Een avond vol energie om nooit te vergeten!


Partijen

Alle ondernemingen, organisaties en initiatieven die onderdeel zijn geweest van een event of waar R'damse Nieuwe mee samen heeft gewerkt.

Lees meer
Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer