Crowd Force Rotterdam

Ben jij benieuwd welke Rotterdamse initiatieven er de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken? Wil je kennis met ze maken en ze verder helpen?
Op woensdagavond 14 oktober organiseert R’damse Nieuwe de zesde editie van Crowd Force Rotterdam. Bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) stellen acht door ons geselecteerde jonge ondernemers zich aan je voor en stellen je één concrete vraag. Jouw kennis, tips, creativiteit, netwerk of hulp kan hen helpen om de stappen te zetten die zij nodig hebben!


CROWD FORCE ROTTERDAM
Tijdens Crowd Force Rotterdam helpen betrokken en ondernemende Rotterdammers (de crowd) initiatieven of ondernemingen in de stad te starten of door te laten groeien. De crowd is de kracht van de stad! Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven. Wil je weten wat er gebeurde tijdens de laatste edities? Bekijk de verslagen dan hier


Tijdens de zesde editie van Crowd Force Rotterdam hebben wij de volgende initiatieven aan tafel:
- Oma’s Recept
- Lumick
- PlantVierkant
- Duizel in het Park
- Guestwise
- We Own Rotterdam
- YETI EN DE STER (YEDS)
- Beeldkanon

We hebben van alle deelnemers een prachtige video gemaakt ter introductie. Deze kun je bekijken via deze link

PROGRAMMA
Vanaf 19:00 openen we onze deuren en om 19:30 start het programma met pitches van de deelnemers. Daarna volgen twee ronden van 45 minuten waarin we live crowdsourcend in kleine groepen de vragen van de deelnemers proberen te beantwoorden. Om 22:00 sluiten we de avond af en drinken we een borrel!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Wanneer: woensdag 14 oktoberInloop: 19:00Start: 19:30Eind: 22:00 (borrel)Deelname: Gratis, maar met inschrijvingWaar: Erasmus Center for EntrepeneurshipContact: Martin van Briemen | 06 – 46 192 191 | crowdforce@rdamsenieuwe.nl

Partijen

Alle ondernemingen, organisaties en initiatieven die onderdeel zijn geweest van een event of waar R'damse Nieuwe mee samen heeft gewerkt.

Lees meer
Events

Via diverse events helpen wij ondernemende Rotterdammers verder met hun ideeën. Onze events hebben als doel om te informeren en te verbinden en staan bekend om hun positieve, energieke en vooral ook gezellige karakters. 

Lees meer