Vacature Producer

R’damse Nieuwe is een community van betrokken en ondernemende Rotterdammers. Wij geloven dat Rotterdam de stad van de toekomst is, die gedragen wordt door de groeiende groep jonge stadsgenoten, met nieuwe en bijzondere ideeën.

Wat doen we?
R’damse Nieuwe koppelt jong, betrokken Rotterdam aan actuele vraagstukken in de stad. Dat doen we door nieuwe thema’s te agenderen en een podium te bieden aan innovatie denkers en jonger ondernemers die helpen de stad een stukje mooier te maken. Daarnaast denkt R’damse Nieuwe mee over actuele vraagstukken die raken aan de Rotterdamse economie, in de breedste zin van het woord. De kern van de R’damse Nieuwe community bestaat uit een team van 9 connectors. Stuk voor stuk jonge betrokken Rotterdammers die zich inzetten om de ambities van R’damse Nieuwe te realiseren. Dit doen zij voor ongeveer 8 uur per week, waaronder een wekelijkse vergadering op woensdag van 8:30 tot 10:00. R’damse Nieuwe is een initiatief van Rotterdam Partners.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een producer, die zich voor een periode van twee jaar wil inzetten voor Rotterdam. Als connector voer je de functie uit naast je eigen onderneming of baan, waarbij je voor je inzet een drie-maandelijkse vergoeding krijgt. Als producer ben je verantwoordelijk voor het organiseren van Crowd Force, het grootste evenement van R’damse Nieuwe waarbij jonge ondernemers de kans krijgen zich te profileren en tegelijkertijd door een zeer divers publiek antwoord krijgen op specifieke vragen. Jouw taak zal zijn om Crowd Force strak neer te zetten en daarnaast mee te denken over hoe we het format verder kunnen verbeteren. Daarnaast zet je jouw expertise als producer in om andere events mede te helpen organiseren. Dit gebeurt altijd samen met andere connectors, vrijwilligers en partners in de stad. Tot slot praat je tijdens de vergaderingen mee over allerhande thema’s die langskomen en waar andere connectors zich mee bezig houden.

Wie ben jij?
Je bent boven alles iemand die zich vol wil inzetten voor Rotterdam en je hebt hier een aardig netwerk. Je bent een expert in het neerzetten van evenementen, die het tof vindt om die expertise in te zetten voor jonge, betrokken Rotterdammers. Je doet dit naast je huidige werk. Van een event van 50 of 250 bezoekers raak je niet in de stress en bent daardoor een perfecte aanvulling op ons team.

● Een plek voor twee jaar in een hyper enthousiast team dat zich vol passie inzet voor onze mooie stad
● Een financiële vergoeding.

● De ruimte om jezelf te ontwikkelen, mee te denken over allerhande thema’s en allerlei nieuwe mensen te leren kennen.

Interesse?
Tof! Mail dan vooral een CV en motivatie naar Aad-Jan Persoon (aad-jan@rdamsenieuwe.nl). Die motivatie mag in de vorm van een brief, maar zeker ook op andere manieren. Zorg dat je CV er altijd bij zit. Overtuig ons waarom jij die producer bent die we zoeken en vertel ook wat je vindt van R’damse Nieuwe. Reageren kan tot 28 augustus 2018. Wil je eerst meer weten over R’damse Nieuwe en/of de functie? Neem dan contact op met Aad-Jan.

Meer nieuws en actualiteiten


24 juli 2018

Vacature Producer

11 juli 2018

De hamvraag: Of je worst lust?!

23 mei 2018

De Ongezouten Mening van Diana van Ewijk – Food Column 4

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbriefContact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top