De Ongezouten Mening van Lukas Taks:

"Het 3D-printen van voedsel is bijvoorbeeld al geen science-fiction meer. Kweekvlees wordt ook steeds sneller een aanneembare realiteit. Went dat net zo makkelijk als ‘niet iedere dag vlees’? Er is in deze ontwikkeling een cruciale rol weggelegd voor ieder consumerend en producerend mens. Namelijk medezeggenschap over de richting en waarde(n). Dat vraagt om betrokkenheid.."

Lukas Taks schetst in deze editie de toekomst als een soort aperitief, het begin van meerdere gangen van discussies die we straks moeten voeren.

Download hier de hele column (PDF) : De Ongezouten Mening van Lukas Taks
Geschreven door : Lukas Taks
Ontwerp door : Marleen van den End (http://www.marleenvandenend.nl/)
Eindredactie door : Fenna Posthuma

Lees ook de eerder verschenen columns


11 juli 2018

De hamvraag: Of je worst lust?!

23 mei 2018

De Ongezouten Mening van Diana van Ewijk – Food Column 4

2 mei 2018

De Ongezouten Mening van Lukas Taks – Food Column 3

Social Media

Volg R'damseNieuwe via:
            

Aanmelden nieuwsbrief



Contact

Stuur ons een bericht of neem contact op met een van onze connectors.
Top